Friesevlag met originele pompebleden

🤸🏼‍♀️2e plaatsingswedstrijd FK WG5 🤸🏼‍♀️

23 en 24 maart kwamen onze turnsters in actie in Heerenveen. Lauren en Sanne mochten zaterdagochtend samen met de turnsters van Pegasus turnen in niveau 4. Ze hebben stabiel geturnd en op alle toestellen mooie scores neergezet. Ze kregen de zilveren medaille omgehangen én een plek op het FK teams! Lauren turnde zelfs zo goed dat ze zich ook geplaatst heeft voor het individuele FK. 

2e plaatsing FK WG5 Lauren+Sanne

Kim en Lisa turnden bij de senioren D en C. Sarah kon helaas vandaag niet meedoen. Kim turnde heel erg goed en bleef op de balk staan! Ze werd zeer verdienstelijk 2e bij de senioren D. Lisa turnde 3 goede toestellen en werd 4e. Beide turnsters plaatsen zich voor het FK meerkamp en toestel! 

2e plaatsing FK WG5 Lisa+Kim

Zondag was het de beurt aan junioren D Saffirah en Dian. Voor beide turnsters was dit niet hun beste wedstrijd. Saffirah turnde wel erg goed op sprong en vloer en wist daar toestelfinales te behalen. Dian liet nogmaals zien flinke progressie te hebben gemaakt op brug, maar kwam op sprong en vloer net wat te kort. Dian werd 7e en Saffirah 8e. Beide turnsters plaatsen zich voor het FK meerkamp en toestel. 

2e plaatsing FK WG5 Dian+Saffirah

Daniëlle was de laatste turnster van dit weekend. Sprong en brug werden goed geturnd, op balk helaas een dure fout. Daniëlle werd zondag 10e en plaatst zich ook voor het FK meerkamp en toestel!

2e plaatsing FK WG5 Danielle

Laat een bericht achter

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *