Het bestuur van DGC bestaat uit 8 personen. Hier stellen zij zich voor:

Remko Oost

Remko Oost

Voorzitter

In het dagelijks leven ben ik manager Inkoop bij BD (Kiestra) in Drachten. Samen met Wia en mijn dochters Calla en Lotus, waar ik ontzettend trots op ben, vormen we een gelukkig gezinnetje. Calla en Lotus turnen bij DGC. In mijn vrije tijd speel ik graag tennis. Binnen het bestuur van DGC heb ik de rol als voorzitter.

Korrie van Manen

Korrie van Manen

Secretaris

Korrie van Manen: binnen DGC ben ik actief als secretaris en als jurylid dames. Daarnaast ben ik leerkracht basisonderwijs in Bakkeveen, gelukkig getrouwd en moeder van twee dochters waarvan de jongste bij Thomas turnt op de maandag en de vrijdag. Ik hou van (hard)lopen en lezen.

Tietia de Haan

Tietia de Haan

Ledenadministratie en penningmeester 2 (interim)

Ik ben moeder van twee dochters waarvan de oudste, Aurelia, in de selectie bij Thomas traint. Ik heb de assistenten-opleiding gedaan, en help Aukje bij de selectiegroepen. Ik heb jaren in de activiteitencommissie gezeten, en doe tegenwoordig de ledenadministratie van DGC. Daarnaast ben ik tijdelijk penningmeester, samen met Wia.

Wia Oost

Wia Oost

Penningmeester 1 (interim)

Sinds 2009 turnt onze oudste dochter met veel plezier bij DGC, enkele jaren later werd ook onze jongste besmet met het turnvirus. Omdat ik als turnleek weinig van deze jurysport begreep, ben ik op dat moment de juryopleiding gaan volgen. Op dit moment ben ik samen met Tietia Schiphof de penningmeester binnen het bestuur. In het dagelijks leven heb ik een eigen bedrijf (Touch of style) in imagostyling, dat wil zeggen dat ik vrouwen help om meer zelfvertrouwen te krijgen met betrekking tot hun uiterlijk. Erg afwisselend en divers!

Gerda Sinnema

Gerda Sinnema

Wedstrijdzaken

Sinds september 2016 bestuurslid van DGC. Ik ben moeder van drie kinderen en twee van hen, Marit en Inge, turnen beide al vanaf hun zesde bij DGC. Op dit moment trainen ze beide in de selectiegroep bij Thomas. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als onderwijskundige bij ROC Friese Poort en ik woon in Beetsterzwaag.

Ellen van der Spoel

Ellen van der Spoel

Algemeen lid

In het dagelijks leven docente Spaans en Interculturele Communicatie aan Stenden hogeschool bij de opleiding International Tourism Management. Ik heb drie kids, waarvan Daisy, die bij DGC turnt, de jongste is. De andere twee doen aan badminton en voetbal, dus op zaterdag ben ik vaak ergens in een sporthal/sportveld te vinden. Daarnaast fervent reizigster – hoe verder, hoe beter – en vooral tropische bestemmingen met een palmboom, een strand, en een koraalrif hebben een grote aantrekkingskracht op ons hele gezin …

Anneke Siersema

Anneke Siersema

Algemeen lid

Getrouwd met Arjan en moeder van 5 waarvan de jongste 2 turnen bij DGC. De andere 3 voetballen. In het dagelijks leven verpleegkundige in Nij Smellinghe en logistiek manager en taxi van ons huishouden. Het bestuur ervaar ik als een fanatieke, enthousiaste club mensen bij elkaar die mooie plannen hebben voor de vereniging. Binnen het bestuur heb ik zitting in de activiteitencommissie en beheer (niet alleen) ik de website.

Alette Wubs

Alette Wubs

Algemeen lid

Ik ben getrouwd met Ron en moeder van 3 kinderen waarvan de jongste (Duncan) bij de selectie van Hiddo traint. In mijn dagelijkse leven werk ik op twee Jenaplan scholen, St. Lukas en de Wiekslag en doe ik werkzaamheden binnen onze kerk op muzikaal gebied, helpen van de koster bij evenementen/ drukte (indien nodig) en het schrijven en op de planken zetten van eigen geschreven musicals.