DGC wint 15 medailles op eerste turnwedstrijd van dit seizoen.

Op 1 december deed een aantal leden van DGC mee aan de eerste turnwedstrijd van dit seizoen; het wisselbekertoernooi. Het is een onderling wisselbekertoernooi dat sinds 1996 jaarlijks door de winnaar van de (vorige) wisselbeker wordt georganiseerd. Deze keer was het georganiseerd door Set ‘m op uit Augustinusga en de wedstrijd zelf was in Harkema.
Alle niveaus mogen aan deze wedstrijd meedoen en dat maakt de wedstrijd uniek.
De originele sprongseries van de turnwedstrijden worden hier vervangen door trampoline en dat leverde deze dag mooie (spreid)hoeksprongen en salto’s op.
Het doel van de turnsters uit Drachten was om te testen of ze klaar zijn voor het komende turnseizoen. Een aantal oefeningen moeten nog geperfectioneerd worden, maar het gros van de oefeningen zag er keurig uit.
Veel meisjes wonnen een medaille voor de vierkamp en er gingen ook turnsters met leerpunten naar huis.
Medailles waren er voor:
Senna Bergman(3) Bodil Dalmolen (3) Ivye Ovbiagbonhia (1) Esra Haagsma (1) Aimee Kuurstra (3) Tamar Laskewitz (1) Nejla Dedic (1) Yentl Koops (1) Rebecca Mook (2) Evelien Brouwer (3) Alyssa van Dijk (3) Amarens Dijkstra (3) Yael van der Veen (2) Lisanne bij de Leij (1) Dian van Kuijk (1)

De foto’s vind je hier 

Laat een bericht achter

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *