Goud en brons voor DGC op FK groepsspringen D-niveau.

Op 18 november startte de dag vroeg voor de meisjes van DGC uit Drachten. In de sporthal in Nieuwehorne stonden 4 toestelbanen klaar voor het Friese Kampioenschap groepsspringen niveau D. De groep DGC T beet het spits af op trampoline-kast.  Zonder fouten te maken lieten ze de alle tegenstanders achter zich. Ze veroverden goud op dit toestel. Fries kampioen dus!

Ook op de toestellen lange mat en trampoline-valmat deden de meiden van team DGC T hun uiterste best om een podiumplaats te behalen. Dit is nog gelukt op de lange mat (derde plaats). Op de plankoline-kast eindigden de meisjes buiten de prijzen.

Voor het team DGC A en DGC G waren er helaas geen podiumplaatsen. Team A deed met drie toestellen mee. Ze werden op trampoline 8e, trampoline-kast 7e en op de plankoline-kast 5e. Team G had zich geplaatst voor het toestel-trampoline kast en was de zenuwen niet helemaal de baas. Ze eindigden als 8e op dit toestel.

Trainer Thomas Wiebe Swart had de meiden van Team T patat beloofd bij een Fries Kampioenschap, dus de meiden hebben samen met meester nog een heerlijke lunch genuttigd.

De foto’s en filmpjes en uitslagen staan op de site.

Laat een bericht achter

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *