Goud voor Duncan Peuchen

Een groot succes in Uithuizen op 7 april 2018: de districtsfinale Noord turnen heren. Hieronder het verslag van Duncan zelf:
“Afgelopen zaterdag was de district finale van Friesland, Groningen en Drenthe.
Zoals gewoonlijk wachtte ik tot de wedstrijd begon en maakte me klaar voor de opmars. Samen met mijn groepje en trainer eerst naar de jury om aan te melden.
Ik turnde zes onderdelen:rek, vloer, ringen, voltige, sprong en brug.
Toen ik eenmaal aan de beurt was stroomde er heel veel adrenaline door mijn lichaam. Maar zodra ik het teken aan de jury gaf dat ik er klaar voor was, was ik helemaal in mijn element. Ik draaide mijn oefening en vond het goed gaan. Maar het gaat er natuurlijk om wat de jury ervan vond en wat ze van de andere deelnemers vonden. Maar daar kom je pas achter als de prijsuitreiking is. En toen het eenmaal zo ver was kreeg ik goud!!”
Duncan Peuchen, van harte gefeliciteerd! Wat een geweldige prestatie!

 

Laat een bericht achter

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *