Laatste nieuws over de uitvoering

Beste leden/ouders/verzorgers,

Bij deze de allerlaatste wetenswaardigheden voor de uitvoering van DGC op zaterdag 8 juli. We hopen er met z’n allen een ontzettend leuke middag/avond van te maken!

Hoe laat moet je aanwezig zijn?

De kinderen die ’s middags hun uitvoering hebben, moeten om 14:30 in de kleedkamer zijn, zodat iedereen om 14:45 op de tribune klaar zit voor de voorstelling. De kinderen uit de avondvoorstelling moeten om 19:00 aanwezig zijn, en om 19:15 op de tribune zitten. Dan heb je je uitvoeringskleren aan, en ben je – eventueel – geschminkt.

In welke kleedkamer moet je zijn?

In de hal van het sportcentrum word je opgevangen door de begeleidende ouders. Mochten die er even niet zijn, dan kun je naar de kleedkamers doorlopen. Naast de kleedkamer hangt een briefje met welke groep in die kleedkamer zit.

Waar moet je zitten?

Alle deelnemende groepen zitten op de tribunes in de zaal, ook na de pauze. De familieleden en vrienden zitten op de tribunes boven.

Wat doe je als je opgetreden hebt?

Als je opgetreden hebt, ga je terug naar de tribune met je groep, en blijf je gezellig kijken naar de rest van de uitvoering. Aan het einde van de voorstelling komen álle deelnemers nog een keertje met z’n allen op, voor een laatste buiging naar het publiek! De uitvoering duurt tussen de anderhalf en twee uur.

Dan nog een laatste oproep aan de ouders: zouden jullie er zorg voor willen dragen dat de kinderen weten dat ze tijdens de uitvoering niet te veel heen en weer gaan lopen? Het is voor de begeleiding een pittige opgave om zo’n prachtige groep kinderen rustig te houden, en het helpt enorm als de kinderen van te voren al weten wat er van ze verwacht wordt …

Laat een bericht achter

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *