Het bestuur van DGC bestaat uit 6 personen. Hier stellen zij zich voor:

VACANT

VACANT

Voorzitter

Het bestuur van Drachtster Gymnastiek Combinatie (DGC), bestaat momenteel uit 7 personen. Kenmerkende eigenschappen binnen het bestuur zijn: enthousiast, informeel, toegankelijk, slagvaardig, besluitvaardig, korte lijnen, actief en betrokken.
Er is een gezonde roulatie in het team waardoor er altijd verfrissende inzichten zijn en zelfreflectie aanwezig is, een belangrijk aspect binnen ons verenigingsbestuur.

Wegens het aftreden van de voorzitter is DGC op zoek naar kandidaten die zichzelf in deze rol zien.

Schriftelijke reacties graag naar info@dgcdrachten.nl

Peter van Dijk

Peter van Dijk

Secretaris

Ik werk bij Philips in Drachten en ben daar verantwoordelijk voor het opzetten van een track & trace systeem. Mijn dochter Leonora van 12 jaar is lid van DGC. Daarvoor zat ze op hockey, maar het was snel duidelijk dat ze veel liever de handstand doet dan dat ze een sprint maakt achter een kleine bal aan. Thuis hebben we een trampoline en zodra het weer het toelaat maakt ze hier de sprongen met de namen die ik inmiddels ook heb leren kennen: de Arabier, flik flak en een bruggetje. Ik heb zin om me de komende jaren in te zetten voor DGC. Ik heb gemerkt dat het een hele gezellige en enthousiaste groep is waar ik mee ga samenwerken, dus dat gaat vast en zeker lukken.

Marita Veenstra

Marita Veenstra

Wedstrijdzaken

Mijn naam is Marita Veenstra - Miedema, 35 jaar en werk drie dagen per week bij Fier in Leeuwarden op de HR afdeling. Samen met mijn man, Jeffrey Veenstra, hebben wij drie kinderen. Jorrick, Annique en Steffen. Annique turnt in de selectie bij Aukje. In mijn vrije tijd doe ik aan zumba en streetdance bij Dansschool SDC Drachten.
Ik ga het wedstrijdsecretariaat van DGC onderhouden. Mijn start binnen het bestuur was bijzonder, i.v.m. de Corona-crisis. Tijdens een online vergadering heb ik kennis mogen maken met het bestuur en daarna uitleg ontvangen over mijn “takenpakket”. Fijn om zo te worden ontvangen en begeleid. Daarnaast hoop ik met mijn enthousiasme en resultaatgerichtheid een mooie aanvulling te kunnen zijn in het bestuur.

Gerard van Kuijk

Gerard van Kuijk

Webmaster/PR

Ik ben getrouwd met Irma en samen hebben we een zoon Alwin die zich vooral bezighoudt als producer/DJ en een dochter Dian die in de selectie zit bij Aukje. De meesten kennen mij met een camera in de hand als Dian weer eens een wedstrijd heeft. In het dagelijkse leven ben ik DTP’er/grafisch ontwerper en maak ik voor Medicc Sports Europe alle marketingtools en verpakkingen voor sporthulpmiddelen dat onder de naam U-Sport gelanceerd zal worden. Naast mijn fulltime job heb ik een eigen grafisch ontwerpbureau. Dit komt DGC uiteraard goed van pas natuurlijk 😉

Anneke Siersema

Anneke Siersema

Ledenadministratie

Getrouwd met Arjan en moeder van 5. Een van onze dochters turnt bij Thomas in de selectie. De andere 4 voetballen. In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundige in het Martini Ziekenhuis in Groningen en ben ik logistiek manager en taxi van ons huishouden. Het bestuur ervaar ik als een fanatieke, enthousiaste club mensen bij elkaar die mooie plannen hebben voor de vereniging. Binnen het bestuur doe ik de ledenadministratie. Verder heb ik zitting in de activiteitencommissie en beheer (niet alleen) ik de website.

Alette Wubs

Alette Wubs

Algemeen lid

Ik ben getrouwd met Ron en moeder van 3 kinderen waarvan de jongste (Duncan) bij de selectie van Ruben traint. In mijn dagelijkse leven werk ik op twee Jenaplan scholen, St. Lukas en de Wiekslag en doe ik werkzaamheden binnen onze kerk op muzikaal gebied, helpen van de koster bij evenementen/ drukte (indien nodig) en het schrijven en op de planken zetten van eigen geschreven musicals.

Mirjam Veeman

Mirjam Veeman

Algemeen lid

Mijn naam is Mirjam, getrouwd en moeder van 3 kinderen, waarvan er 2 turnen. In het dagelijks leven werk ik met veel plezier bij een grote bank en in de weekenden ga ik graag aan de slag als jurylid bij turn- en groepsspringwedstrijden. Mijn liefde voor het turnen gaat al ver terug en is ontstaan toen ik als kind vele uren in de gymzaal doorbracht en daar onvergetelijke herinneringen en ervaringen opdeed. Dat gun ik iedereen! Ik ben graag betrokken bij onze enthousiaste vereniging en zie er naar uit om vanuit het bestuur bij te dragen aan de gymsport in Drachten.