Het bestuur van DGC bestaat uit 8 personen. Hier stellen zij zich voor:

Remko Oost

Remko Oost

Voorzitter

Sinds September 2016 ben ik actief als voorzitter bij deze bloeiende vereniging. In het dagelijks leven werk ik als inkoopmanager Europa voor BD, een Amerikaanse Multinational die medische apparatuur produceert en reis daarvoor regelmatig. Ik ben daarbij gelukkig getrouwd met Wia, die een eigen bedrijf runt onder de naam Touch of Style.
We hebben 2 prachtige dochters Calla en Lotus. Calla turnt bij Thomas in de selectie en Lotus haar passie is dansen.
Naast mijn activiteiten voor DGC speel ik graag een wedstrijdje tennis met vrienden in competitieverband.

Korrie van Manen

Korrie van Manen

Secretaris

Korrie van Manen: binnen DGC ben ik actief als secretaris en als jurylid dames. Daarnaast ben ik leerkracht basisonderwijs in Bakkeveen, gelukkig getrouwd en moeder van twee dochters waarvan de jongste bij Thomas turnt op de maandag en de vrijdag. Ik hou van (hard)lopen en lezen.

Coos de Poel

Coos de Poel

Penningmeester

Meer dan 20 jaar geleden zijn wij, Cobi mijn vrouw, en ik lid geworden van de GALM, Groninger Actief Leven Model, van de gemeente onder leiding van Martin Zwiers. De GALM is al een hele tijd geleden opgegaan in DGC. De laatste jaren onder leiding van Janina Geertsma op de woensdagavond. In mijn werkzame jaren had ik een technisch beroep als elektrotechnicus. Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar met pensioen. We hebben samen 3 dochters en 8 kleinkinderen.
De jongste, Daisy, turnt bij DGC.

Gerda Sinnema

Gerda Sinnema

Wedstrijdzaken

Sinds september 2016 bestuurslid van DGC. Ik ben moeder van drie kinderen en twee van hen, Marit en Inge, turnen beide al vanaf hun zesde bij DGC. Op dit moment trainen ze beide in de selectiegroep bij Thomas. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als onderwijskundige bij ROC Friese Poort en ik woon in Beetsterzwaag.

Anneke Siersema

Anneke Siersema

Ledenadministratie

Getrouwd met Arjan en moeder van 5 waarvan de jongste 2 turnen bij DGC. De andere 3 voetballen. In het dagelijks leven verpleegkundige in het Martini Ziekenhuis in Groningen en logistiek manager en taxi van ons huishouden. Het bestuur ervaar ik als een fanatieke, enthousiaste club mensen bij elkaar die mooie plannen hebben voor de vereniging. Binnen het bestuur doe ik de ledenadministratie Verder heb ik zitting in de activiteitencommissie en beheer (niet alleen) ik de website.

Gerard van Kuijk

Gerard van Kuijk

Webmaster/PR

Ik ben getrouwd met Irma en samen hebben we een zoon Alwin die zich vooral bezig houd als producer/DJ en een dochter Dian die in de selectie zit bij Aukje. De meesten kennen mij met een camera in de hand als Dian weer eens een wedstrijd heeft. In het dagelijkse leven ben ik DTP’er/grafisch ontwerper en maak ik voor Medicc Sports Europe alle marketingtools en verpakkingen voor sporthulpmiddelen dat onder de naam U-Sport gelanceerd zal worden. Naast mijn fulltime job heb ik een eigen grafisch ontwerpbureau. Dit komt DGC uiteraard goed van pas natuurlijk 😉

Alette Wubs

Alette Wubs

Algemeen lid

Ik ben getrouwd met Ron en moeder van 3 kinderen waarvan de jongste (Duncan) bij de selectie van Hiddo traint. In mijn dagelijkse leven werk ik op twee Jenaplan scholen, St. Lukas en de Wiekslag en doe ik werkzaamheden binnen onze kerk op muzikaal gebied, helpen van de koster bij evenementen/ drukte (indien nodig) en het schrijven en op de planken zetten van eigen geschreven musicals.

Peter van Dijk

Peter van Dijk

Algemeen lid

Ik werk bij Philips in Drachten en ben daar verantwoordelijk voor het opzetten van een track & trace systeem. Mijn dochter Leonora van 12 jaar is lid van DGC. Daarvoor zat ze op hockey, maar het was snel duidelijk dat ze veel liever de handstand doet dan dat ze een sprint maakt achter een kleine bal aan. Thuis hebben we een trampoline en zodra het weer het toelaat maakt ze hier de sprongen met de namen die ik inmiddels ook heb leren kennen: de Arabier, flik flak en een bruggetje. Ik heb zin om me de komende jaren in te zetten voor DGC. Ik heb gemerkt dat het een hele gezellige en enthousiaste groep is waar ik mee ga samenwerken, dus dat gaat vast en zeker lukken.