Het bestuur van DGC bestaat uit 6 personen. Hier stellen zij zich voor:

Gerard van Kuijk

Gerard van Kuijk

Voorzitter

Ik ben getrouwd met Irma en samen hebben we een zoon Alwin en een dochter Dian die in de selectie zit bij Thomas en Femke. De meesten kennen mij met een camera in de hand, ook wel de ’saltospotter’ genoemd, zodra Dian een wedstrijd heeft. In het dagelijkse leven ben ik DTP’er/grafisch ontwerper en ontwerp ik voor Medicc Sports Europe alle marketingtools en verpakkingen voor sporthulpmiddelen dat onder de naam U-Sport op de markt te krijgen is. Naast mijn fulltime job heb ik een eigen grafisch ontwerpbureau. Dit komt DGC uiteraard allen maar ten goede 😉

Na een aantal jaar vond ik het tijd worden om de rol als voorzitter op mij te nemen. Bij zo’n mooie vereniging krijg ik daar alleen maar energie van!.

Peter van Dijk

Peter van Dijk

Secretaris

Ik werk bij Philips in Drachten en ben daar verantwoordelijk voor het opzetten van een track & trace systeem. Mijn dochter Leonora van 12 jaar is lid van DGC. Daarvoor zat ze op hockey, maar het was snel duidelijk dat ze veel liever de handstand doet dan dat ze een sprint maakt achter een kleine bal aan. Thuis hebben we een trampoline en zodra het weer het toelaat maakt ze hier de sprongen met de namen die ik inmiddels ook heb leren kennen: de Arabier, flik flak en een bruggetje. Ik heb zin om me de komende jaren in te zetten voor DGC. Ik heb gemerkt dat het een hele gezellige en enthousiaste groep is waar ik mee ga samenwerken, dus dat gaat vast en zeker lukken.

Sylvie van Luin

Sylvie van Luin

Kleding en ledenadministratie DGC

Ik ben moeder van 2 kinderen, Björn en Lauren, en gelukkig getrouwd met Sjon. Lauren turnt al een jaar of 4 en al enige tijd in de selectie bij zowel Aukje als Thomas.

Omdat Sjon voor zijn werk veel in het buitenland is, ben ik gestopt met werken. Het voordeel is dat ik nu tijd heb om bestuurswerk voor DGC te kunnen doen. De kleding binnen DGC is onderdeel van mijn portefeuille. Ik vind het leuk om in de keuken te kunnen kijken en een bijdrage te mogen leveren aan de prachtige vereniging, waar mijn dochter meerdere keren per week deel van uit maakt.

Daarnaast kook ik graag, vind ik het heerlijk om een boek te lezen en als het kan maken we als gezin graag een verre reis en ben ik de fotograaf.

Mirjam Veeman

Mirjam Veeman

Penningmeester

Mijn naam is Mirjam, getrouwd en moeder van 3 kinderen, waarvan er 2 turnen. In het dagelijks leven werk ik met veel plezier bij een grote bank en in de weekenden ga ik graag aan de slag als jurylid bij turn- en groepsspringwedstrijden. Mijn liefde voor het turnen gaat al ver terug en is ontstaan toen ik als kind vele uren in de gymzaal doorbracht en daar onvergetelijke herinneringen en ervaringen opdeed. Dat gun ik iedereen! Ik ben graag betrokken bij onze enthousiaste vereniging en zie er naar uit om vanuit het bestuur bij te dragen aan de gymsport in Drachten.

Janien Heslinga

Janien Heslinga

Activiteiten DGC

Ik ben Janien Heslinga, samen met mijn gezin woonachtig in Drachten. In het dagelijks leven ben ik ‘de juf’ van groep 1&2.
Samen met mijn man, Rob, heb ik een zoon, Sem. Hij turnt zo’n 3 jaar in de selectie van DGC. Hij gaat met veel plezier 2x per week naar de trainingen bij Ruben.
Mijn man en ik hebben vroeger allebei op turnen gezeten. Ik heb vele uren in de sporthal doorgebracht met turnen, dansen en acro. Tegenwoordig ben ik weer meer in de zaal te vinden. Ik jureer turnwedstrijden van de jongens/heren in de regio.
Het organiseren van (sport)activiteiten en feestjes doe ik met veel plezier. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan een mooie, bloeiende vereniging.

Laura Bosman

Laura Bosman

Algemeen lid

Ik ben moeder van zoon Noah van 14 jaar (fanatiek hockeyer) en dochter Dewy. Dewy is 11 jaar en traint al jaren fanatiek en met veel plezier bij DGC. Na enige jaren bij hockeyclub de Graspiepers in de commissie te hebben gezeten, vond ik het leuk om nu een steentje bij te dragen binnen DGC. Ik focus me vanuit het bestuur nu eerst vooral op de wens om een eigen turnhal te hebben (net als bijv Leek en Sneek). Daarnaast draag ik bij als een soort ‘vliegende keep’. Ik zet me ook in als vrijwilliger bij turn-activiteiten als het enigszins in de agenda past.

Ik heb een drukke baan (manager bij 2 gemeenten) en ben alleenstaande (of beter: alleengaande ;-)) ouder. Ik reis graag, tennis en vind het heerlijk om met mijn kinderen kletsend door het bos te lopen, een spel te spelen of samen ‘chillend’ voor de tv te ‘hangen’. Ik heb zelf geen turn-achtergrond (anders dan een kortdurende, maar zeker goedbedoelde poging in mijn jeugd :-)), dus ik leer volop. Blij dat ik onderdeel uitmaak van deze leuke, kundige en enthousiaste groep vrijwilligers!