Wanneer onze leden meedoen aan wedstrijden, demonstraties en overige naar buiten tredende activiteiten van DGC is het verplicht om turnkleding te dragen. Hierbij hanteren we de volgende voorschriften:

  • Recreatieve gym en turnen meisjes/dames: Vanaf najaar 2018 het zwarte pakje met blauwe mouwen en witte accenten van TemaTurn, zoals hieronder te zien. Het eerdere marineblauwe basis-gympakje is ook nog veel in omloop en mag t/m het seizoen 2019/2020 nog gebruikt worden.
  • (Basis)selectie meisjes/dames: DGC selectie-turnpakjes van TemaTurn. Ook is een bijpassend kort velours leggingbroekje verkrijgbaar.
  • (Selectie) jongens/heren: Zwart met blauw/witte accenten pakje met zwart broekje van TemaTurn en z.n. een witte spanbroek.

Turnkleding is uitsluitend te bestellen via Natascha Wieringa kleding@dgcdrachten.nl of rechtstreeks via www.tt-gymnastics.nl
Overige kleding is te bestellen via de webshop of eveneens via Natascha Wieringa kleding@dgcdrachten.nl

Voor aankoop en verkoop van gebruikte turnkleding hebben wij een eigen (openbare) Facebookgroep: Verkooppagina Tweedehands turnkleding DGC. Hier kun je je verenigingskleding, maar ook andere turnkleding aanbieden en kopen.


Recreatiepakje

 

(Basis)selectiepakje met velours leggingbroekje

         

(Selectie) jongenspakje met spanbroek

      

Het is mogelijk om een trainingspak van DGC te kopen.

Trainingspak DGC 2019-2020   Presentatiebroek DGC 2019-2020

Voor de lessen geldt:

  • Tijdens de lessen is sportkleding verplicht.
  • Bij de turnlessen (basisselectie en selectie) is een turnpakje verplicht (veiligheid). Dit hoeft niet het DGC pakje te zijn.
  • Het dragen van sieraden tijdens de training en wedstrijden is niet toegestaan.
  • Lang haar invlechten of bijeen binden.
  • Alle gym-/turngroepen turnen op witte turnschoentjes, eventueel met witte sokjes, of op blote voeten.

Wil je aan wedstrijden meedoen en draag je geen voorgeschreven DGC-kleding, dan word je uitgesloten van deelname onder de verenigingsnaam.