Vanaf een jaar of 12 kun je leren om prachtige sprongen, salto’s en andere kunsten m.b.v. een trampoline of een plankoline, een kast en een dikke valmat te maken. Solospringen is leuk, maar wat denk je van springen in een groep. Met zijn allen snel achterelkaar dezelfde sprong zo netjes mogelijk uitvoeren.

Springgroep vanaf 12 jaar

Ben jij sportief en hou je van springen en bewegen gezellig samen met je leeftijdsgenoten? Dan is deze springgroep misschien wel iets voor jou! Van salto’s, barani’s, overslagen en flikflakken, niets is te gek! Elke week proberen we je uit te dagen op je eigen tempo en niveau. In deze les variëren we met verschillende onderdelen zoals trampoline, kast, tumblingbaan, pegasus en airtrack. We trainen ook voor springwedstrijden waar we als team of als individu om een titel op verschillende onderdelen strijden. Met z’n allen, snel achter elkaar dezelfde sprongen, zo netjes mogelijk uitvoeren. Naast springen proberen we je ook uit te dagen op het gebied van lenigheid, kracht en conditie!

Voor alle lessen geldt: Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gezellige en sportieve springgroep? Kom dan gauw eens langs voor een proefles!

Voor informatie over de contributie klik hier.