Deze Quiz wordt mede mogelijk gemaakt door:

U-Sport logo transparant
U-Sport logo + pay off GROOT
Logo Bakkerij De Groot
Logo Jumbo Stationsweg Drachten
Logo Zuivelhoeve Drachten
Logo Salon 4 U
Jumpstyle Drachten logo

Namens leiding en bestuur willen we alle leden enorm bedanken voor alle steun, vertrouwen, positieve berichten en het doorbetalen van de contributie in deze bizarre tijd. Daarom willen we iets organiseren voor niet alleen de leden, maar zeker ook hun ouders, aangezien zij over het algemeen de contributie betalen 😊.

Op vrijdagavond 5 maart 2021 organiseren we daarom een online Quizshow! Dit doen we met hulp van Bouke Koning en zijn Quizshow. Sommige leden kennen Bouke misschien nog wel als presentator van de Wereldrecordpoging Handstand van een paar jaar geleden.

De Quiz is voor het hele gezin, al is het iets minder geschikt voor kinderen tot een jaar of 12, maar er zal vast een vraag tussen zitten die ze wel weten en de gezelligheid en het enthousiasme tijdens de quiz, zijn voor iedereen goed. Dus plof op de bank tegen 19.30 uur en laat zien wat je (samen) aan kennis in huis hebt. Maar met alleen kennis kom je er niet. Behendigheid, reactiesnelheid en een beetje geluk zijn ook goed om mee te nemen.

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Doe je/doen jullie ook mee? Het kost niks. Er zijn ook nog leuke prijzen te winnen! Je moet alleen een mooie teamnaam verzinnen en je opgeven. Per gezin is er 1 opgave.

Dit kan op: https://www.dequizshow.nl/dgc Op deze pagina vind je alles wat je moet weten en nodig hebt voor de Quiz. In dit filmpje vind je deze informatie ook nog eens duidelijk uitgelegd: Klik hier om de video te bekijken

Hopelijk kunnen we jullie allemaal online begroeten op vrijdag 5 maart!

De Online Quizshow
© DGC Drachten - 2024