DGC Sarah Veenstra Ahoy juni 2022

DGC bij ‘The Finals’ in Ahoy

Turnen in Ahoy. Wie droomt daar nou niet van! Op 25 juni werd dit voor meer dan 20 leden van DGC werkelijkheid. Ze hadden zich namelijk geplaatst voor het NK springen individueel. Aangezien de eerste ronde om 9:00 uur startte was het voor velen een kort nachtje. Vroeg opstaan om op tijd aanwezig te zijn en misschien wel niet kunnen slapen van de zenuwen.

Eenmaal aangekomen bij Ahoy werd het meteen duidelijk dat we een feestje gaan bouwen. De sfeer zat er goed in en iedereen was enorm onder de indruk van het enorme gebouw waar zij in mochten turnen.

The Finals. Zo heet het evenement in Ahoy. Diverse sporten hebben hier dit weekend hun kampioenschappen.

Zoekend naar de ‘springhal’ kwamen we al langs het freerunplein en zagen we ‘turnarena’ staan.  Hier zou later op de dag het NK turnen dames plaatsvinden.

De meiden van DGC kwamen in actie op zowel trampoline valmat, als pegasus en een aantal ook op de airtrack. Voor geen van de springers zat er een podiumplek in, maar dat mocht de pret niet drukken. Tijdens deze wedstrijd hebben wel veel meiden laten zien dat DGC hier thuishoort en we blijven doortrainen om volgend jaar weer aanwezig te kunnen zijn.

Voor alle ouders was het ook een hele intensieve dag.

Vrijwilligers en ouders bedankt voor jullie inzet!

Groetjes Aukje

P.s. de foto’s zijn via deze link te bekijken

Laat een bericht achter

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *