Eerste wedstrijd heren in Heerenveen

Op zaterdag 13 januari 2024 hadden de jongens van DGC hun eerste wedstrijd in Heerenveen. 

In de eerste wedstrijd ronde was het de beurt voor Tobian, Tymek, Thijs, Krijn, Rens in de categorie instap B. Voor deze jongens was het de eerste echte wedstrijd! De jongens hebben mooie oefeningen laten zien. Voor de volgde wedstrijd, op 10 februari, gaan we in de training de laatste puntjes op de i zetten. In dezelfde wedstrijdronde waren Finn en Iwan samen met twee jongens van GVV turnen in de Jeugd D. Deze twee jongens mogen ook zeer tevreden terugkijken op hun wedstrijd.

   

In de tweede wedstrijd ronde kwamen Patryk, Sem en Peter uit in Pupil C. Gecombineerd met GVV is er een mooie teamscore neergezet. De teams van de eerste en tweede wedstrijd zijn alle drie 4e geworden.

 

Lukas mocht ook in de tweede wedstrijdronde zijn oefeningen laten zien. Dit is het eerste jaar individuele wedstrijd in niveau 6 voor hem. Afgelopen weken zijn er nieuwe elementen geleerd die hier nu mooi uitgeprobeerd konden worden. Aangezien Lukas geen meerkamp turnde kon hij geen medaille winnen maar op voltige en rek is een mooie vijfde plek behaald.

De laatste ronde was het de beurt aan Duncan. Na een seizoen geen wedstrijden te hebben geturnd was het weer even wennen. Op meerdere toestellen zijn nieuwe elementen geturnd, waarvan een paar nog best spannend waren. Al met al mag Duncan trots zijn op de behaalde 8e plek.

Laat een bericht achter

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *