Medailes WG4 18+19 maart 2023

18 en 19 maart 2e plaatsingswedstrijd WG4 dames in Drachten

Wat een fantastisch weekend was dit. Onze eigen zaal vol met toestellen en klaar voor een mooi weekend vol met mooie turnoefeningen.

Zowel op zaterdag als op zondag waren er turnsters van DGC in de baan. Sommige turnsters hadden hoge verwachtingen van zichzelf anderen iets minder. Als trainers zijn wij ongelofelijk trots op wat iedereen heeft laten zien.

Dames WG4 DGC 19 maart 2023 2

Helaas leverde dit weekend niet het aantal medailles op dat we het eerste weekend in Gorredijk hadden behaald, maar het leverde wel een hele mooie bronzen medaille op voor Hedwig in de categorie jeugd H en in de categorie senior F leverde het Daniëlle een hele mooie 3de plek op.

  Dames WG4 DGC 19 maart 2023 3

Voor de andere turnsters waren er helaas dit weekend geen prijzen maar wel plaatsing voor het individueel FK op 22 april in Noordwolde en ook nog vele plekken voor het FK toestel die we wederom in Drachten gaan organiseren.

De uitslagen en ook de doorstroming voor het FK meerkamp zijn te vinden op dutchgymnastics.nl onder het kopje wedstrijdzaken en dan uitslagen.

Kortom trots op onze turnsters en zeker ook onze vrijwilligers die afgelopen weekend tot een groot succes hebben gemaakt.

Laat een bericht achter

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *