Sarah Dian en Livia Fries Kampioenschap 2022

Fries Kampioenschap 2022 WG5 Joure

3 geplaatste turnsters mochten zaterdag ochtend proberen de Friese titel te bemachtigen. Voor iedereen was dit toch maar weer even spannend, maar er werd gestreden voor die titel.

Livia mocht beginnen op balk bij de categorie pupil supplement niveau 5. Ze liet een strakke oefening zien aan de jury wat voor een goede start van de wedstrijd zorgde. Na 2 prima geturnde oefeningen op vloer en sprong mocht ze de wedstrijd afsluiten met brug. Helaas gleed Livia weg en maakte een rare val, toch wou ze haar oefening afmaken en zette ze nog een nette oefening neer wat een groot applaus van het publiek opleverde. Helaas is Livia buiten de prijzen gevallen maar ze heeft zeker een hele knappe wedstrijd geturnd!

Ook de meiden van de categorie Junior E kwamen deze wedstrijd in actie. Sarah en Dian mochten vandaag ook beginnen op balk. Allebei turnden zij stabiele oefeningen waardoor zij dan ook de 1e en 2e plek op dat 10 centimeter brede ding pakten. De rest van de wedstrijd verliep dan ook bij beiden bijna foutloos waar de dames ook heel tevreden op terug keken. Bij de prijsuitreiking kwamen zij dan ook samen op het podium, Dian pakte de bronzen medaille en Sarah mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen. Een gezellige wedstrijd waar goed op terug gekeken kan worden.

Op 18 Juni zien we de meiden terug bij het FK toestel in Buitenpost samen met nog andere turnsters van DGC.

Klik hier voor de foto’s.

Laat een bericht achter

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *