Dian vloer 2023 Makkum

Plaatsingswedstrijden WG5 dames Makkum

Afgelopen weekend mochten de dames uit wedstrijdgroep 5 hun eerste plaatsingswedstrijd turnen.

Op zaterdag trapte het niveau 4 team (Dewy, Lauren en Livia) de wedstrijd af met mooie oefeningen naar een prachtige derde plek! Het niveau 5 team (Anna, Sterre, Seia, Fenna, Sanne en Alisa) was een ronde later aan de beurt en turnde ook goed, maar hadden op balk wat te veel fouten om op het podium te eindigen.

Livia - Dewy - Lauren - Christa- DGC- Drachten-DOS
Livia, Dewy, Lauren en Christa (DOS-D)

De zaterdag werd afgesloten met de dames van de bovenbouw junioren en senioren D en senioren E. Dian turnde bij de junioren D. Ze begint steeds meer eisen en moeilijkheid te turnen op de toestellen. Haar balkoefening ging dit weekend ook weer heel erg goed! Dian werd 12e. In dezelfde ronde turnden Sarah en Kim bij de senioren D. Sarah turnde een geweldige wedstrijd en werd 2e. Ook plaatst zij zich voor alle toestelfinales. Kim werd 5e allround en plaatst zich ook al voor de toestelfinales sprong en vloer. Ook Rianne (senior E) mocht in deze ronde turnen. Rianne turnde een goede wedstrijd, maar maakte helaas te veel fouten op balk. Ze werd 5e allround en plaatst zich als 1e voor de toestelfinale brug.


Dian, Rianne, Sarah en Kim

Op zondag mochten Saffirah en Daisy turnen bij de junioren E. Daisy werd 5e allround en plaatst zich met een geweldige oefening voor de balkfinale. Saffirah viel helaas van de balk, maar wist dit op de andere toestellen goed te maken. Ze werd 1e allround en plaatst zich voor de toestelfinales sprong, brug en vloer.

Saffirah-Daisy DGC Drachten junior-E
Saffirah en Daisy

De volgende wedstrijd voor al deze dames is op 25 en 26 maart.

Laat een bericht achter

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *