1e plaats Loisa- ouise Jarmijn DGC

Plaatsingswedstrijd WG4 11 februari 2023 Nieuwehorne

In de eerste ronde was DGC vertegenwoordigd met Loisa, Louise en Jarmijn. Zij vormden samen met 3 dames van BB ’80 een team in de categorie middenbouw niveau 6. Alle drie de dames turnden een hele goede wedstrijd. Vooral op sprong en vloer werden puike oefeningen geturnd. Maar ook werden er voor het eerst op een wedstrijd op balk een radslag en handstand geturnd die dan ook prachtig lukten. Na hun wedstrijd bleken de dames in de voorlopige tussenstand een eerste plek te bezetten.

In de tweede ronde was het de beurt aan Lotte, Fenna, Fayenn en Yenthe. Voor de laatste dames was het hun eerste wedstrijd met echt wedstrijdoefeningen. Voor Lotte en Fenna is het hun laatste jaar in de middenbouw dus zij waren al enigszins ervaren. Maar toch vonden alle vier de dames het nog ontzettend spannend. Na een goede start op sprong en brug was balk toch wel een onderdeel waar de dames wat tegenop zagen. Toch zagen we uitstekende oefeningen en mochten ze de wedstrijd afsluiten op de vloer.

In de uitslag van de tweede ronden werden de dames als tweede gekwalificeerd. In de totale tussenstand bezetten zij toen de vierde plek. Zij hoefden dus voor de prijsuitreiking aan het einde van ronde 3 dit keer helaas dus niet terug te komen. Het team wat in de eerste ronde had geturnd werd via de app geïnformeerd om wel terug te komen voor de prijsuitreiking.

Rond 15.30 was het dan zover. De prijsuitreiking.  Eerst kwam de uitslag van de wedstrijdronde voorbij en toen was het tijd voor de prijsuitreiking. Tot verbazing van de dames zelf werden ze als laatste, en dus op de eerste plek, naar voren geroepen. Een fantastisch resultaat waar we dan ook erg trots op mogen zijn. Het tweede team van DGC eindigde uiteindelijk nog als vijfde van de dag wat ook een heel mooi resultaat is.

 


Jasmijn, Louise, de 2 dames van BB’80 en Loïsa


Ruim 3 punten hoger dan de tweede plaats!!

 

Laat een bericht achter

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *