DGC FK springwedstrijden 13-11-2021

FK springwedstrijden 13-11-2021

Op zaterdag 13 november deed DGC mee aan de springwedstrijden om het Friese kampioenschap. Op de paatsingswedstrijd van vorige week wisten alle teams een plekje te bemachtigen voor één of meerdere toestellen.
In de ochtend waren de jeugd en junioren E niveau aan de beurt. Voor de jeugd was er 1 toestel, en de junioren mochten op 4 toestellen hun springkunsten laten zien .
Voor beide teams een spannende ochtend. De jeugd kwam in actie op de trampoline kast, en behaalde daar een 9e plek. De junioren, die vier toestellen meededen werden 3e op trampoline en pegasus. Op de lange mat tweede en ze werden zelfs Fries kampioen op de plank kast!

In de middag stonden er 4 teams op de planning, maar door ziekte kon het senioren team niet deelnemen helaas.
De overige 3 teams waren junior D en Jeugd D 2x.
De junioren konden de tegenstanders vandaag niet verslaan. Een podiumplaats zat er vandaag niet in, maar persoonlijke overwinningen werden wel behaald. D Jeugd 5 werd vandaag Fries Kampioen op het toestel kast met trampoline, waar het andere team van jeugd D de 3e plaats behaalde.
Team 3 behaalde ook nog een 3e plaats op de lange mat en op de overige toestellen waren ze 4e en 5e.

Voor de deelnemers was er na afloop van dit FK nog een kleine verrassing; ze kregen namelijk allemaal nog een medaille aangeboden door BTER financieel als blijk van waardering.

Dit was voorlopig de laatste wedstrijd die toegestaan is met publiek. De volgende springwedstrijd (op 27 november) zal zonder publiek moeten plaatsvinden.

 

De link naar de fotopagina vinden jullie hier.
De uitslagen zijn hier te downloaden.

Laat een bericht achter

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *